PROGRAMARI

Termeni si conditii

1. Utilizarea prezentului site se face pe propria raspundere a vizitatorului. Karma Life Vet nu poate fi acuzat, tras la raspundere sau sanctionat, in nici un fel, pentru functionarea incorecta a dispozitivulului de pe care este accesat acest site.

2. Informatiile prezentate pe acest site nu fac subiectul si nici obligatia unui contract(vanzari). Sunt prezentate cu titlu informativ pentru a instiinta vizitatorii acestui site despre domeniul de activitate si serviciile oferite.

3. Serviciile si preturile afisate pe site sunt cu titlu informativ. In cadrul locatiei acestea se pot schimba. Karma Life Vet face eforturi sustinute pentru a tine aceste liste actualizate, insa pot exista si decalaje. De aceea cade in obligatia clientului sa se informeze, inainte de a cere un serviciu, cu privire la eventuale modificari.

4. Programarile efectuate prin cadrul formularisticii de pe site nu are nici o obligatie contractuala, nu fac subiectul nici unei vanzari.

5. Intreg continutul acestui site reprezinta proprietatea Karma Life Vet. Reproducerea integrala a acestuia pe alte surse este interzisa. Reproducerea partiala a continutului poate fi realizata strict in baza unui acord in scris.

6. Continutul “Termeni si Conditii” poate fi oricand modificat, fara nici o notificare in prealabil. Utilizatorii/vizitatorii prezentului site au obligatia de a verifica periodic aceasta pagina.