PROGRAMARI
Karma Life Vet

Karma Life Vet

Karma Life Vet este un concept care exista pe piata din anul 2015.
Am inceput cu un mic cabinet veterinar in Focsani si din dorinta de a evolua si de a oferi servicii complete am inceput transformarea intr-o adevarata clinica veterinara.

Constant, echipa noastra participa la studii, seminare si conferinte din domeniul veterinar pentru noi certificari si a obtine informatii pretioase pentru pacientii nostri.

Intrucat ne dorim sa oferim servicii de calitate, periodic investim in tehnologie, dotari si aparatura ca sa asiguram echipei noastre mijloace sigure si performante pentru diagnosticare, tratament, operatii si ingrijirea animalelor dumneavoastra de companie.
Mai mult decat atat, incercam sa gasim noi modalitati de abordare a serviciilor noastre, concepem abonamente si oferte, in asa fel incat sa putem satisface toate cerintele indiferent de buget.

Suntem foarte pasionati de ceea ce facem si dorim sa ajutam, pe cat posibil, fiecare animalut aflat in nevoie, de aceea 10% din profitul companiei se duce sub forma de donatii catre adaposturile de animale.

Important de stiut este ca in cadrul clinicii veterinare Karma Life Vet ne putem ocupa de urmatoarele tipuri de animale: canine, feline, rozatoare, iepuri, pasari, reptile si vietuitoare acvaristice.

Echipa noastra

Echipa noastra

O familie de medici veteriniari si specialisti in domeniu uniti de aceeasi pasiune, dragostea fata de necuvantatoare. O echipa intr-o continua crestere.

Dotari

Dotari

O parte din tehnologia si aparatura de ultima ora folosita in cadrul clinicii veterinare pentru consulatii, diagnosticare si tratarea pacientilor.