PROGRAMARI

Ecografie

Ecografia in medicina veterinara reprezinta tehnica imagistica cel mai des folosita pentru confirmarea diagnosticului prezumtiv pus in urma unui examen clinic.

Ecografia veterinara are multiple avantaje:
– nu este nociva. Tehnica ecografica utilizeaza ca mijloc imagistic ultrasunetul care este total lipsit de nocivitate asupra organismelor vii
– nu este necesara pregatirea speciala a animalului, nu necesita anestezie. In cazuri deosebite este necesara, cel mult, o usoara sedare.

In cadrul clinicii noastre asiguram urmatoarele tipuri de ecografii.

Ecografie abdominala
Permite vizualizarea organelor din cavitatea abdominala, obtinundu-se astfel date importante cu privire la forma, structura si dimensiunea acestora.
Se pot vizualiza diferite formatiuni patologice precum tumori, chisti, calculi, abcese, etc. Dar si vizualizarea lichidelor patologice de la nivelul cavitatii abdominale(hemoragii, exudate, transudate, etc).

Ecografie transtoracica
Asigura vizualizarea structurilor de la nivelul cutiei toracice si a formatiunilor intratoracice patologice.

Ecografie cardiaca
Ofera informatii foarte utile referitor la structura si functia cordului, fiind un mijloc de diagnostic foarte important in cardiologia veterinara.

Ecografia gestatiei
Permite examinarea fetusilor pe intreg parcursul gestatiei si ofera informatii importante despre evolutia acesteia, fara sa aibe efecte nedorita asupra femelei ori a fetusilor.

Ecografia suprafetelor
Poate examina: glanda tiroida, ochiul, ganglionii limfatici, testicolele, muschii si tendoanele.

Ecografie interventionala
Prin intermediul careia putem efectua o gama variata de punctii de la cele in scop terapeutic, pana la cele pentru recoltare de fragmente tesut in scop de diagnostic.

Ecografie Doppler
Utilizata pentru vizualizarea structurilor vasculare si in determinarea tipului de curgere si viteza curgerii sangelui.

Prin intermediul formularului de mai jos puteti cere o programare. Dupa ce trimiteti cererea, veti fi contactat de catre un reprezentat al clinicii Karma Life Vet pentru confirma programarea si datele acesteia.

Campurile marcate cu semnul * sunt obligatorii.